CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida al Pla Especial d'Estiu 2024 a Cabrera de Mar

Tret de sortida al Pla Especial d'Estiu 2024 a Cabrera de Mar

05/06/2024

L'Ajuntament de Cabrera iniciarà en els pròxims dies, una sèrie d'accions per assegurar que tots els veïns i veïnes puguin gaudir d'un estiu segur i agradable a Cabrera de Mar. Aquestes mesures estan dissenyades per millorar la seguretat, l'accessibilitat i la neteja de les nostres platges i zones costaneres.

Un dels canvis més destacats respecte a l'any passat és la incorporació de tres nous agents de platja per a la temporada de tres mesos. Aquests agents reforçaran la seguretat tant a la zona costanera com al Pla de l'Avellà, garantint una presència constant i assistència immediata quan sigui necessari.

Paral·lelament, s'iniciarà el procés d'abalisament i col·locació de boies al mar, amb l'objectiu de delimitar zones segures per al bany i les activitats aquàtiques.

Un altre aspecte important és la reactivació de la platja adaptada, una iniciativa que permetrà a tothom accedir i gaudir de la platja amb comoditat. Enguany comptarem de nou amb totes les facilitats necessàries per garantir que les persones amb mobilitat reduïda també puguin gaudir del mar i la sorra amb seguretat i comoditat.

Seguint les recomanacions actuals per la lluita contra la sequera, es continuarà sense dutxes a la platja.

A més a més, es posaran en marxa les casetes de salvament i socorrisme, que estaran operatives durant tota la temporada per oferir assistència immediata en cas d'emergència.

Finalment, començaran els processos de neteja i aplanament de la platja per assegurar que aquesta estigui en les millors condicions possibles per a l'inici de la temporada estiuenca. Aquestes accions inclouen la retirada de residus i l'anivellament de la sorra per oferir un espai net i acollidor.

Totes aquestes iniciatives es posaran en marxa en els propers dies, amb la voluntat de fer de les nostres platges un lloc segur, accessible i agradable per a tothom.
Us animem a gaudir d'un estiu fantàstic al nostre poble.

Arxivat a: General
Pla d'estiu 2024
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/10/2024 a les 13:53h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona