CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Acord laboral amb el Carrefour de Cabrera de Mar

Acord laboral amb el Carrefour de Cabrera de Mar

19/06/2024

Oportunitats de Treball Prioritàries per als Cabrerencs i Cabrerenques

Des de l'Ajuntament de Cabrera de Mar ens complau anunciar que hem arribat a un nou acord amb la companyia Carrefour Cabrera per tal d'oferir llocs de treball prioritaris per als residents del nostre municipi. Aquesta iniciativa deixa constància del compromís del consistori per fomentar l'ocupació local i proporcionar oportunitats laborals als nostres ciutadans i ciutadanes.
En les darreres setmanes, diversos cabrerencs i cabrerenques ja han començat a treballar a Carrefour Cabrera gràcies a aquest acord. Els llocs de treball disponibles inclouen posicions en caixa, reposició i frescos, amb l'objectiu de cobrir una àmplia gamma de perfils laborals.

Per a aquells interessats a optar a un d'aquests llocs de treball, demanem que enviïn el seu currículum al WhatsApp d'Alcaldia (647227226). Aquesta via de comunicació directa pretén facilitar i agilitzar el procés de selecció, garantint que les oportunitats arribin ràpidament a les persones interessades.

Amb aquest tipus d'iniciatives, l'Ajuntament de Cabrera de Mar continua apostant per ser un poble d'oportunitats, on tothom pugui aspirar a gaudir de l'ascensor social, promovent la igualtat d'oportunitats per a tots els nostres residents.

  • WhatsApp d'Alcaldia: 647227226

 

Arxivat a: General
Carrefour
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/10/2024 a les 13:53h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona