CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar Signa un Acord de Subvenció amb l'ACA pel Soterrament de la Rambla dels Vinyals

Cabrera de Mar Signa un Acord de Subvenció amb l'ACA pel Soterrament de la Rambla dels Vinyals

20/06/2024

El Govern Municipal de Cabrera de Mar ha anunciat amb satisfacció la signatura d'un conveni de subvenció amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per a l'execució de les obres de soterrament de la Rambla dels Vinyals. Aquesta iniciativa, una demanda històrica del municipi, és fonamental per al desenvolupament i la seguretat del veïnat marítim del Pla de l'Avellà.

L'Ajuntament de Cabrera de Mar ha impulsat aquest projecte amb l'objectiu de mitigar els riscos d'inundació i millorar la qualitat de vida dels veïns. Amb un pressupost de 4,6 milions d'euros, el Govern Municipal ha aconseguit assegurar aquesta subvenció que permetrà realitzar les obres amb un cost mínim pel pressupost municipal.

El projecte inclou el soterrament de la Rambla dels Vinyals i el torrent de Ca n’Amat en el tram urbà, així com la construcció de nous sorrers i la reparació i estabilització de la llera i la mota del torrent dels Vinyals. Aquestes millores responen a la necessitat de reforçar la infraestructura hidràulica local i garantir la seguretat dels ciutadans davant els riscos d'inundació, a més de millorar la qualitat de vida dels habitants del Pla de l'Avellà.

La Riera dels Vinyals passa pel tram urbà on es troba l’Institut Escola Pla de l’Avellà. Aquest projecte també suposarà una millora significativa en la seguretat dels infants i joves del municipi, que no hauran de preocupar-se per les inundacions o el risc de creuar carrers perillosos durant episodis de fortes pluges.

Les obres s'iniciaran durant el primer trimestre de 2025, després de la licitació i adjudicació del projecte mitjançant un concurs públic.

Amb aquest conveni, Cabrera de Mar fa un pas endavant important per assegurar un futur més segur i de major qualitat per als seus ciutadans.

Arxivat a: General
Conveni ACA - Soterrament rambla dels Vinyals
Conveni ACA - Soterrament rambla dels Vinyals
Conveni ACA - Soterrament rambla dels Vinyals
Conveni ACA - Soterrament rambla dels Vinyals
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 13:29h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona