CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Festa Major de Sant Feliu 2024

Festa Major de Sant Feliu 2024

15/07/2024

 

Festa Major de Cabrera de Mar 2024. Del 31 de juliol al 3 d'agost. 

S'acosta el final de juliol i cada vegada tenim més a prop la Festa Major de Cabrera de Mar!
Les activitats començaran aquest dissabte, 20 de juliol, amb una exposició a Can Benet. La setmana prèvia a la Festa Major tindrem activitats diverses com el Pasturabirres, l'Òpera a la Fresca, la nit de Cabrera és Espectacle o el Torneig de Dòmino. Els actes s'allargaran fins al 4 d'agost que acomiadarem la Festa Major de Sant Feliu amb una obra de teatre de la companyia cabrerenca, el TAC teatre.

El dimecres, 31 de juliol, serà el dia del tret de sortida a la Festa Major de Sant Feliu. Reviurem la màgia de l'Emplaça't. Gaudirem de nou d'una de les nits més esperades per tots els cabrerencs i cabrerenques! 
Després del toc de revetlla, que enguany serà a les 19 h, tindrem una sorpresa important: l'inauguració del mural urbà de Cabrera de Mar, de l'artista catalana, Pilarín Bayés.
Seguidament hi haurà el pregó i l'espetec d'inici.

Com a novetat d'aquest any i amb l'objectiu de fer partícips a les famílies també dels concerts, la primera actuació serà a les 22 h amb els Catarres! Un moment idíl·lic per compartir amb família i amics abans que esclati l'Emplaça't! La primera nit també comptarà amb un dels grups de moda del panorama català, Figa Flawas, i el grup de versions, Coco, que tancaran la primera nit.

El dijous començarà a primera hora amb les matinades i l'esmorzar de coca amb llonganissa. El matí continuarà amb la ballada de sardanes, la Cercavila amb els Gegants de Cabrera i la Missa Solemne a l'Església de Sant Feliu. La tarda de rebequeria començarà amb l'Endiabla't Infantil, on tots els infants del poble podran convertir-se en diables! Estrenarem una nova activitat, un 'improshow' amb les històries dels nostres nans, en Màrius i l'Helena. Al vespre serà el torn del Concert i Ball de Festa Major amb la Principal de la Bisbal abans de la Cercavila de Renovació del vot del poble.
A la nit ens acompanyarà la Banda Neon, un grup de versions, per acomiadar el 2n dia.

Divendres abans del dinar de Festa Major, l'aigua serà la protagonista. Petits i grans podran refrescar-se a la Piscina Municipal amb el matí d'inflables.
Els tiquets del dinar es podran adquirir a la web de gaudeixcabrera.cat o presencialment a l'ajuntament fins al 29 de juliol.
La convidada dels Senyors de Burriac serà el divendres a la tarda. Els Gegants i els Nans convidaran a tots els nens i nenes a gaudir de l'espectacle. I a la nit... arribarà el moment dels Diables Macabres amb la Crema de Bruixes! El correfoc pels carrers del poble és, sense cap mena de dubte, un dels actes més esperats de la Festa Major.
A la mitjanit tindrem una de les actuacions més destacades! Els Buhos tornaran a fer-nos vibrar a la plaça de la Fàbrica. Tot seguit, La nit del Canet seran els encarregats de continuar fent-nos ballar abans que el Dj Kzu tanqui la tercera nit.

El dissabte 3, el darrer dia de la Festa Major, ens portarà l'oportunitat de donar sang. De 10 h a 14 h al Casal el Castellet.
I a la tarda viurem el Holi Fest al Parc de la Nova Cançó Catalana! Una festa plena de colors on la música, els colors i el ball en són els protagonistes.

A la vesprada de l'últim dia podrem gaudir a la platja del Molí de les tradicionals Havaneres amb La Vella Lola. No us perdeu tampoc el castell de focs artificials i el rom cremat.

I com a darrer acte dins la programació d'enguany, el diumenge 4 d'agost la companyia cabrerenca, TACTeatre, ens presentarà la seva obra "Els bojos del bisturí". Les entrades es podran adquirir online a la web de gaudeixcabrera.cat i a taquilla el dia de l'obra.

  • EXPOSICIÓ DEL SEGUICI A L'AJUNTAMENT:
Durant els 2 primers dies de la Festa Major tindrem les diferents figures del seguici popular de Cabrera de Mar exposades a l'Ajuntament perquè tothom les pugui visitar.
Horaris:
Dijous 01/08 - de 9 h a 13 h i de 17 h a 21 h.
Divendres 02/08 - de 9 h a 15 h i de 17 h a 21 h.

*Els dies 1 i 2 d'agost no hi haurà atenció ciutadana presencial. Podreu trucar per telèfon al 937 59 00 91.

  • ZONA GASTRONÒMICA, MERCAT ARTESANAL i ESPAI D'OCI I LLEURE
A la pista vella de bàsquet i voltants.
Aquest any comptem durant els dies 31 de juliol, 1 i 2 d'agost amb una Zona Gastronòmica i Artesanal on trobareu: foodtracks, ping-pong futbolí, dards...
En el Mercat artesanal podreu gaudir de paradetes d'artesania variada.

  • FIRA D'ATRACCIONS
A l'aparcament de la piscina municipal.
Horari: a partir de les 18 h.

Destaquem també la Festa Major de Santa Elena d'Agell que serà el 18 d'agost.
La tradicional Missa Solemne d'ofici de Festa Major en honor a Santa Elena serà a les 11 h a l'ermita de Santa Elena.
Durant la tarda tindrem dues activitats a l'alberg Torre Ametller: inflables i jocs gegants des de les 18 h i a les 22 h havaneres i rom cremat amb el grup Barcalora.
Arxivat a: General
Cartell Festa Major 2024

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 13:29h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona