CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzem la Festa Major de Sant Feliu 2024

Finalitzem la Festa Major de Sant Feliu 2024

05/08/2024

Acomiadem la Festa Major de Sant Feliu 2024 a Cabrera de Mar

Una nova edició de la Festa Major Sant Feliu 2024 arriba a la seva fi. L'Emplaça't ha brillat com mai, i volem expressar la nostra més sincera felicitació a tothom per la magnífica feina realitzada. També volem agrair profundament a tots els veïns i veïnes que ens han acompanyat, donant sentit a tots els actes de cultura popular que hem organitzat així com a tota la gent que forma part de les colles del seguici popular, i, en definitiva, tothom qui participa i fa créixer la nostra Festa Major.

Una vegada més, ens sentim immensament orgullosos de pertànyer a Cabrera de Mar. Al llarg d'aquests dies, hem gaudit d'una gran varietat d'activitats adreçades a totes les edats, des dels més petits fins als més grans, i pensades per a tota la família. La participació ha estat extraordinària i hem compartit moments de diversió, música, cercaviles, foc, i tradició que quedaran gravats en la memòria de tots nosaltres.

Aquest èxit no hauria estat possible sense la dedicació incansable dels organitzadors, voluntaris i participants. La nostra Festa Major ha reflectit perfectament l'esperit vibrant i comunitari que defineix la nostra població, Cabrera de Mar. 

Us desitgem un molt bon estiu per gaudir en família i recuperar forces per començar el curs vinent amb les piles carregades. Comença el compte enrere per la Festa Major de Sant Feliu 2025!

 

Visca Cabrera de Mar i visca la Festa Major Sant Feliu!

Arxivat a: General
Emplaça't 2024
Emplaça't 2024
Emplaça't 2024
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/10/2024 a les 13:53h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona