CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La Mesa del Parlament de Catalunya es reuneix a Cabrera de Mar per preparar el nou curs politic

La Mesa del Parlament de Catalunya es reuneix a Cabrera de Mar per preparar el nou curs politic

29/08/2024

Aquest passat dimarts al matí, la Mesa del Parlament de Catalunya va celebrar una sessió de treball a Cabrera de Mar per preparar el nou curs polític. La reunió va tenir lloc a l'alberg de la Torre Ametller, que forma part de la Xarxa Jove d'Albergs de Catalunya (Xanascat). La sessió es va centrar en la planificació del calendari del proper període de sessions, l'organització dels actes de la Diada Nacional de Catalunya i diverses qüestions relacionades amb l'administració parlamentària.

Abans de la reunió, els membres de la Mesa van visitar les instal·lacions de l'alberg acompanyats per l'alcaldessa accidental, Txell Llisterri; així com pel tercer tinent d'Alcalde, Albert Ventura; i la regidora, Roser Carbonell. La directora de l'alberg, Anna Peidro; i la directora general de Joventut, Laia Girós; van ser les encarregades de donar a conèixer l'Alberg als membres de la Mesa i del consistori.

Aquesta visita ha permès als membres de la Mesa conèixer de prop les instal·lacions de la Xanascat a Cabrera de Mar, que té com a objectiu fomentar la convivència i la relació entre joves i altres alberguistes, tot posant en valor el respecte, la tolerància i el coneixement dels entorns patrimonials, naturals i artístics.

Aquesta reunió de treball a Cabrera de Mar subratlla la voluntat del Parlament de descentralitzar les seves activitats i apropar-se al territori, utilitzant espais com la Xarxa Jove d'Albergs de Catalunya, que acull persones individuals, famílies i grups, promovent així una major interacció.

Arxivat a: General
La Mesa del Parlament es reuneix a Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 13:29h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona