CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Signatura del nou Conveni QuatreRibes per impulsar el desenvolupament econòmic de la comarca

Signatura del nou Conveni QuatreRibes per impulsar el desenvolupament econòmic de la comarca

24/09/2024

El passat divendres, 20 de setembre, els ajuntaments d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius van signar el nou Conveni QuatreRibes, un acord que reforça la col·laboració entre aquests municipis amb l'objectiu de promoure el creixement econòmic i empresarial de la comarca. Aquesta aliança busca coordinar esforços per impulsar projectes amb l'objectiu de reforçar el teixit empresarial i optimitzar l’ús dels recursos disponibles.

El nou conveni defineix una estratègia comuna per donar suport al sector industrial i potenciar altres sectors com el comerç, la restauració o els serveis. Entre les accions previstes hi ha mesures per millorar la competitivitat de les empreses locals, facilitar la creació de noves iniciatives empresarials i fomentar la innovació. El conveni vol afavorir el creixement equilibrat de la zona i fer més resilient l’economia local davant els reptes actuals.

Un dels punts centrals d'aquest acord és el foment de l'emprenedoria i la millora de la formació professional. A través d'aquest conveni, es desenvoluparan programes de formació i orientació laboral adreçats a la ciutadania dels quatre municipis. L'objectiu és augmentar les oportunitats d'ocupació i enfortir la col·laboració entre el sector privat i l’administració local, impulsant la intercooperació i una coordinació efectiva entre els agents del territori.

El primer conveni entre aquests municipis es va signar el 8 de novembre de 2011, sota el nom de Riera Argentona. Més endavant, l’any 2015, es va dissenyar el primer Pla Director, que va establir les bases d'una estratègia conjunta per a la promoció econòmica de la Riera d’Argentona. Des d’aquell moment, l’aliança ha estat coneguda com QuatreRibes.

Amb aquest nou acord, els ajuntaments reafirmem el compromís de continuar treballant conjuntament per aconseguir un desenvolupament econòmic equilibrat, sostenible i adaptat a les necessitats del territori.

Arxivat a: General
Signatura Conveni Quatre Ribes
Signatura Conveni Quatre Ribes
Signatura Conveni Quatre Ribes
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 09:28h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona