CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament inverteix 120.000€ en la millora de la xarxa d’aigua potable a Cabrera de Mar

L'Ajuntament inverteix 120.000€ en la millora de la xarxa d’aigua potable a Cabrera de Mar

26/09/2024

L'Ajuntament inverteix 120.000€ en la millora de la xarxa d’aigua potable a Cabrera de Mar

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha començat les obres de substitució de les antigues canonades d'aigua que eren de fibrociment per noves canonades de fundició al Torrent de Sant Feliu. Aquesta intervenció és clau per millorar el rendiment de la xarxa d’aigua potable, reduir fuites i minimitzar les avaries, garantint així un servei més eficient i sostenible.

Es tracta de la primera de moltes actuacions que es realitzaran al municipi fins al desembre del 2025, amb l’objectiu de renovar i modernitzar les infraestructures d’aigua. En total, es preveu una inversió de més de 500.000 € per a la millora de la xarxa d’abastament. Aquesta inversió s’emmarca dins dels compromisos adquirits per l’equip de govern durant la campanya electoral.

Les canonades que s’estan substituint al Torrent de Sant Feliu tenen més de 60 anys, i la seva renovació permetrà optimitzar el funcionament de la xarxa d’aigua, millorant-ne la seguretat i eficiència.

Durant aquesta setmana, la parada de bus del Torrent de Sant Feliu no estarà operativa a causa de les obres. Agraïm la comprensió dels veïns i veïnes davant les molèsties que es puguin generar, però aquestes actuacions són necessàries per continuar millorant els serveis del nostre poble.

 

Vídeo explicatiu de l'alcalde i la 1a tinenta d'alcaldia aquí.

Arxivat a: General
Obres Torrent de Sant Feliu
Obres Torrent de Sant Feliu
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 09:28h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona